Polyester zwemvijvers

Droomt u van een zwemvijver in uw tuin? Of wilt u van uw huidige vijver graag een zwemvijver maken? Dan bent u bij De Tuinman aan het juiste adres! Wij installeren en renoveren alle soorten zwemvijvers, groot of klein.

 

Bij De Tuinman werken we niet met folies of liners, zoals bij de meeste zwemvijvers wel het geval is. Folies en liners kennen namelijk heel wat zwakke punten zoals naden die gelast moeten worden, drainage- en doorvoersystemen om het water van en naar de filter te vervoeren, verlichtingspunten, etc. Dit maakt de kans op scheuren en lekken groter.

 

Daarom gebruiken we bij De Tuinman polyester voor uw zwemvijver. Polyester sluit naadloos aan, wat de kwaliteit ervan ongeëvenaard maakt. Bovendien wordt polyester ter plaatse aangebracht op het beton of de chape, waardoor de artistieke mogelijkheden eindeloos zijn.

Prefab zwemvijvers

Een andere mogelijkheid is een prefab zwemvijver op maat. Zo’n zwemvijver wordt op voorhand gefabriceerd in de montageruimte en bij aankomst meteen in uw tuin geïnstalleerd, ongeacht de weersomstandigheden. Een prefab zwemvijver is dus een snelle en kostenefficiënte oplossing.

Klik hieronder om onze projecten te bekijken:

De tuinman, uw expert in zwemvijvers

Een zwemvijver kan maar hoeft niet groot te zijn! Ook in kleine tuinen kunnen we een zwemvijver installeren. Bent u op zoek naar stijlvolle vijververlichting of jets? Wilt u een externe filterbak op maat van uw bestaande vijver installeren?

 

Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie! Wij helpen u graag verder.